Running Dinner 20 Juli 2024

Zaterdag 20 Juli is er weer een Running Dinner!

Wie houdt er nu niet van. Heerlijk van een maaltijd genieten, gezellig met elkaar kletsen en dan ook nog eens bij elke gang weer andere terreingenoten.
Er is maar een klein nadeeltje. Je zult ook zelf een gerecht voor 6 personen (incl. jij en je partner of de voor deze gelegenheid gevonden eetgenoot) moeten voorbereiden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je je hebt opgegeven krijg je ruim een week voor de datum een bericht met de gang (voor- hoofd- of nagerecht) die jij gaat voorbereiden.

Het leuke van een Running Dinner is dat je van te voren niet weet bij wie je gaat eten of wie je als gast ontvangt.
Houdt daarom vooraf en op de dag zelf geheim wat je moet voorbereiden en waar je gaat eten. Ook niet als je de envelop hebt geopend.

Op zaterdag 8 juli komen alle deelnemers bijeen in/bij het Lijsternest (kantine) en drinken daar wat. Hier wordt de gang van zaken verder uitgelegd. Daar krijg je te horen waar je het voorgerecht gaat nuttigen.

Nadat we het nagerecht hebben genuttigd gaan we met zijn allen naar het Lijsternest om gezellig na te praten en borrelen.

Tijdschema

17:30 – 18:00 = Aperitief Lijsternest
18:15 – 19:00 = Voorgerecht
19:30 – 20:45 = Hoofdgerecht
21:00 – 21:45 = Nagerecht
Om 22:00 verzamelen wij weer in ’t Lijsternest om gezellig na te praten onder genot van een drankje.

Zoals je ziet zit er dus 15 minuten tussen de gerechten. Je hebt dus een kwartier de tijd om naar de volgende plek te lopen.

Omdat je zelf ook een gerecht moet voorbereiden (bijv. het hoofdgerecht) ga je na het voorgerecht 15 minuten eerder weg naar je plek, maakt het eten klaar en wacht af wie je gasten zijn.
Het is dus zaak om de maaltijd al bijna klaar te hebben.

Nog wel een heel belangrijke opmerking

Er worden geen keukenhoogstandjes verwacht. Houd het simpel.
Het gaat om de gezelligheid. Het hoeft niet duur te worden.
Voor suggesties voor een simpel en smakelijk gerecht kun je terecht op diverse sites. Google “Running Dinner” en je weet niet wat je ziet.

Aanmelden

Heb je er zin in? Geef je dan op!
Als je geen partner hebt, maar het wel erg leuk vind om samen met iemand een gerecht te maken? Laat het ons dan weten. Wellicht is er nog iemand die een kook-maatje zoekt.

Inschrijven kan alleen per mail aan runningdinner@chamavi.nl
De inschrijving sluit op zaterdag 6 juli.

Geef even aan of je vegetarisch wilt eten. We gaan proberen dit in te passen.
Om het niet te moeilijk te maken voor de koks kunnen mensen met andere wensen of diëten (glutenvrij o.i.d.) niet inschrijven.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes met het vinden naar een lekker gerecht.

De organisatoren,
Willem & Fokke