Wie zijn wij?

Naturistenvereniging Chamavi beheert en onderhoudt met ruim 300 vrijwilligers het verenigingsterrein “Hamaland” van 9 hectare bij het Cirkelbos in Almere. (Klik hier voor een impressie van het onderhoud op ons terrein.)

Een paradijs in de polder.
Voel je Adam en Eva met een zwembad, een peuterbad, twee sauna’s (droog en IR), een kinderspeelplaats en een verenigingsgebouw voor veel activiteiten.

Alles uit en toch zo thuis
Doe alles uit en voel je thuis in een veilige omgeving met veel groen en rust aan de rand van een bosgebied in de polder.
WiFi en elektra op de plaats.

Welkom
Je bent welkom als lid of als gast. (NFN/INF-pas per volwassene verplicht).

Aanmelden

Door lid te worden, wordt je niet alleen een Chamaaf, maar steun je ook onze vereniging, ontvang je 5 maal per jaar ons digitale verenigingsblad “de Chamafoon” en kan je voortaan gratis een dagje recreëren en/of met korting komen kamperen. Kinderen tot 21 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld en mogen dus gratis mee.

  • Door lid te worden van onze vereniging ben je ook meteen aangesloten bij de NFN (als verenigingslid). Je krijgt dan een NFN-jaarkaart.
    Let op! Dit is geen NFN-lidmaatschap. Lees hier meer over bij de NFN.
  • Wil je nog een stapje verder meldt je dan aan voor een seizoenplaats. Onze camping is erg geliefd dus soms moeten wij een wachtlijst hanteren.
  • Vraag ons gerust naar de tarieven en de mogelijkheden.

Denk je erover om je aan te melden als lid? Klik dan op de onderstaande knop.