Wanneer je op vakantie bent en je lekker lui in je stoel of in je hangmat ligt, dan vraagt dat natuurlijk om een (ont)spannend boek. Er zijn veel mensen die digitaal lezen maar er is ook een grote groep die de voorkeur geeft aan een tastbaar boek. Eentje die je kunt zien, voelen, en doorbladeren.

Gratis boeken lenen

Wie naar Chamavi komt hoeft geen boeken mee te slepen van thuis maar duikt lekker de BIEB in van onze kantine “het Lijsternest”. We hebben alle boeken gesorteerd op de achternaam van de auteur en voorzien van een handige kleurensticker zodat je weet welk genre het is.

In de speelhoek liggen ook veel leuke voorlees-, doe- en voelboeken voor de jonge kinderen. Voor de tieners hebben wij in de BIEB ook leuke tiener boeken liggen. Je kent vast de boeken van ‘dagboek van een muts’ of ‘de griezelbus’. Je vindt ze bij ons in de BIEB!

We hebben zelfs een leeshoek waar je fijn kunt gaan zitten. Bij wat minder weer is de openhaard ook een zeer geliefde plek.

  • Natuurlijk mag je het boek meenemen naar je tent/caravan. Neem de tijd om het op jouw tempo te lezen. 
  • Heb je je boek uit? Leg het dan in de mand naast de boekenkast. Voor jou lekker makkelijk en voor ons een manier om te ontdekken welke boeken populair zijn.
  • Het aanbod boeken wordt regelmatig ververst. Veel leesplezier!