Er worden vele kinderactiviteiten georganiseerd voor jong en oud!

De jeugdraad verzinnen samen met andere kinderen, ouders, opa’s en oma’s de leukste activiteiten voor kinderen.

Zo komt het slaapfeest elke jaar terug!
De kinderen zetten hun eigen tent opgezet en staan allemaal bij elkaar. ’s Avonds is er een kampvuur en worden er een spannend verhaal verteld.
Uiteraard is er toezicht en begeleiding van volwassenen zodat alles in goede banen wordt geleid.

Met Pasen schilderen ze zelf hun eigen paasei en gingen daarna op zoek naar eieren die verstopt waren op het terrein.

Het zwembad is ook erg in trek om een leuke activiteit te houden. Niet zo vreemd want zij hebben het zwembad dan helemaal voor zichzelf. En dat betekent heel veel lol maken samen. Natuurlijk genieten de ouders op een afstandje mee van hun plezier, en kunnen wij genieten van een drankje op het terras.

In 2018 hielden we een hilarische vossenjacht. Heel de camping genoot mee want de kinderen moesten in groepjes over alle velden heen om de vossen te vinden. Ze konden de vos herkennen doordat deze vreemde kleding droeg of raar gedrag vertoonde. En dan is het best een beetje spannend om zomaar elk veld op te lopen. Ze moesten er 11 zien te vinden. Gelukkig waren er alleen maar lieve vossen verstopt. De één verkleed als koe, de ander al vissend met een hengel boven een afwasteil. Eén vos was verkleed als heks en stond te koken in een heuse heksenketel. Voor sommige kinderen was dat wel heel erg spannend. Gelukkig was elk groepje vergezeld van een volwassene en hield de heks rekening met de allerkleinsten.

Hier wordt nog steeds over gesproken!

De waterglijbaan is en blijft elk jaar weer een succes! Een van de leden heeft op een warme zomerdag deze waterglijbaan neergelegd. De kinderen deden elk hun eigen ‘move’.

Bij een slaapfeestje hoort een kampvuur en een spannend verhaal.

Kinderen kunnen bij ons lekker kind zijn. Er is van alles te doen.

  • Kinderen kunnen zelf ook wat organiseren! Hoe spontaner hoe leuker.
  • Ook (groot)ouders kunnen iets voor de kinderen organiseren. Het hoeft niet groot te zijn. Kijk bijv. maar naar een waterglijbaan.
  • Heb je een leuk idee of wilt je kinderen graag helpen bij een activiteit? Stuur de jeugdraad of de activiteiten een mailtje!

Je kan ook specifiek naar een activiteit zoeken.