Ben jij creatief of wil je iets anders leren? Dan zijn de creamiddagen zeker wat voor jou!

Je hoeft geen kunstenaar te zijn om veel plezier te beleven aan onze creamiddagen op de zondag. Het draait bij Chamavi veel meer om, gezellig samen bezig zijn, dan om het eindresultaat. Zeker weten dat we een aantal uitblinkers hebben, maar die schuiven net zo makkelijk aan bij iemand die de kwast voor het eerst in zijn handen heeft of het diamond painting aan het ontdekken is.

Samen kaartjes maken, schilderen, tassen fabriceren, stenen schilderen, sieraden maken, blikjes of flessen verfraaien… er komt van alles voorbij in het kampeerseizoen. En voor een klein bedrag (de materiaalkosten) beleef je een hele gezellige middag met elkaar. Koffie en thee staan altijd klaar.

Het zijn middagen waarin op creatief gebied alles mag en niets moet. Je kunt lekker meedoen maar gewoon een keertje komen kijken is ook prima. Ook als je als verder wil met je eigen hobby (borduren, haken, breien, kleien, noem het maar op)… weet dat je altijd welkom bent.

Soms is de uitkomst van die middagen zo leuk dat we ze gezamenlijk ophangen aan de muur in het Lijsternest. Zo hebben we een keer “dikke dames” schilderen gedaan.
Maar ook individuele schilderijen of andere creaties krijgen, op verzoek, een mooi plaatsje in de kantine. Door te rouleren met deze kunstwerken krijgt het Lijsternest steeds weer een andere uitstraling.

Meestal zijn de creamiddagen om 13:00 uur.

Een kleine impressie wat zoal al gemaakt is.

Heb je ideeën, interesses, ben je creatief of heb je een activiteit te bieden, wij horen het graag!

  • Wil je graag iets leren? Van elkaar leren je veel en ontdek wellicht een nieuwe hobby.
  • Ben je ergens mee bezig? Neem het mee!
  • Wij vragen een kleine bijdrage voor het materiaal.
  • Voor vragen kan je mailen naar: creatief@chamavi.nl

Je kan ook specifiek naar een activiteit zoeken.