Onze vereniging weet van aanpakken. Het onderhoud van het terrein doen we dan ook zoveel mogelijk zelf.
Iedere zaterdag wordt er geklust. We starten om 9:30 met een lekker bakkie koffie en gaan dan allemaal aan de slag.
De één in het groen, de ander op de Werf (slijpwerk, lassen, machines smeren/nakijken/schoonmaken etc.), weer een ander pakt een verfkwast, haalt snoeihout op, gaat hout kloven, reinigt het zwembad of klimt op de maaimachine.
We hebben coördinatoren die ons aansturen. Zo weet iedereen welke klus er gedaan moet worden en wordt de beschikbare tijd goed benut.
De sfeer is super goed. Iedereen werkt op zijn eigen tempo. Ook wordt je zoveel mogelijk geplaatst daar waar jij denkt dat je het beste tot je recht komt en het goed naar je zin hebt.

Een halve dag werken of een paar uurtjes, we zijn blij met elke vorm van inspanning.
Er is een vaste kern die bijna iedere zaterdag klust maar je kunt ook gewoon binnenlopen zonder dat we je verwachten. Er is altijd wel een klus waarbij je kunt helpen.
Je meldt je gewoon even bij Bert, één van onze coördinatoren, zodat hij je in kan delen.

Om 12:30 wordt de bel geluid bij het Lijsternest. Dat betekent dat we stoppen met werken en snel naar de kantine gaan voor de lunch.
We nemen zelf ons brood mee maar koffie en soep staan op ons te wachten. Er is namelijk iedere zaterdag iemand aanwezig die de koffie zet en voor tussen de middag zorgt een dame uit het team “soep” voor een heerlijke pan stevige werkers soep. Samen smullen en evalueren we hoe de taken gaan. (In de wintermaanden is dit een mooie gelegenheid om jezelf weer even op te warmen.) Daarna gaan we weer snel aan de slag.
De meesten werken door tot 14:30-15:00 uur. We sluiten deze klus dag af in het Lijsternest met twee drankjes die je aangeboden krijgt van de vereniging.

Klussen op Chamavi, het is heel hard nodig willen we de tarieven laag kunnen houden maar het is ook heel gezellig, leerzaam en gezond om (doorgaans) buiten bezig te zijn in de natuur. We hopen je snel te mogen begroeten op de zaterdag.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.