lidmaatschap procedure

Chamavi heeft ongeveer 300 leden. Natuurlijk willen wij als vereniging graag zoveel mogelijk leden hebben. Maar nieuwe leden moeten natuurlijk wel bij Chamavi passen en andersom. Wil je ook graag lid worden, besef dan dat we in de eerste plaats een vereniging zijn en dat je deelname aan en inzet voor de vereniging een vereiste is. In de tweede plaats zijn we een prachtige groene naturistencamping. Maar dat zijn we dus niet zonder de enorme inzet van vele vrijwilligers. Wij adviseren je om eens een aantal dagen bij ons te komen kamperen. Dan kan je met leden spreken, de sfeer proeven en kennismaken met Chamavi.

Lid worden gaat als volgt: Je kunt hier een aanvraagformulier downloaden. Vervolgens stuur je ons een volledig ingevuld formulier toe vergezeld van een pasfoto per persoon. Chamavi heeft een kennismakingscommissie (KMC) die kan je vervolgens uitnodigen voor een gesprek met twee leden van de commissie (meestal een man en een vrouw). Dit gesprek vindt plaats in ons Lijsternest en duurt veelal 60-90 minuten. Daarin kan je vragen stellen en stellen wij jou vragen om elkaar te leren kennen en te zien of je binnen Chamavi zal kunnen passen. De KMC geeft een advies aan het bestuur dat tenslotte besluit om je als lid toe te laten. De KMC brengt je daar vervolgens van op de hoogte. Voordat je een jaarplaats krijgt, dien je een jaar een seizoensplaats te hebben gehad. In dat jaar kunnen jij en de vereniging elkaar beter leren kennen. Chamavi heeft momenteel een (korte) wachtlijst om een plaats op de camping te krijgen.

lidmaatschap tarieven

CONTRIBUTIE:
Lidmaatschap
Seizoenplaats
Jaarplaats
ENTREE
Terrein infra
Aansluiting
ELEKTRA
Vaste lasten
Gebruikte eenheden stroom


€   60,00 p.p. per jaar
€ 580,00 per jaar van 01.04 t/m 30.09
€ 680,00 per jaar

€   95,00 eenmalig
€   50,00 eenmalig

€   17,50 per jaar
variabel tegen kostprijs          

INSCHRIJFGELD €   25,00 per formulier

Studentenleden (vanaf 21 jaar, kopie studentenkaart verplicht, ontvangen geen “UIT” € 15,00 per jaar (indien ouders lid zijn van Chamavi). Kinderen tot 21 jaar behoeven geen contributie te betalen (indien ouders lid zijn van Chamavi). Toeristenbelasting in Almere niet van toepassing. Volwassen leden ontvangen per gezin 4x per jaar het NFN blad "UIT" en ons digitale verenigingsblad.