Respect is iets dat vanzelf ontstaat wanneer je bloot bent. Je zelfrespect groeit wanneer je ontdekt dat we allemaal anders zijn en zeker geen fotomodel. En dat iedereen er mag zijn precies zoals hij/zij is. Op een naturisme terrein ontmoet je de werkelijkheid. Je respect voor de ander wordt groter omdat je het fijn vindt dat die zich eveneens bloot en, in jouw ogen, kwetsbaar durft op te stellen. Je voelt je (en je bent hier ook) gelijkwaardig. En op een dag is jouw kwetsbaarheid ineens verdwenen en ontdek je dat onze slogan klopt: “Alles uit en toch zo thuis”.

Leave a comment

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.