De vrijwilligers van de gastendienst zijn tijdens het seizoen van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 19:00 uur aanwezig en voor noodgevallen de hele dag. Het is prettig als je rekening houdt met de lunchpauze van 12:00 tot 14:00 uur. De Gastendienst is bereikbaar via telefoonnummer 0651 722 257. Ook voor reserveringen. Buiten het seizoen, van 1 oktober t/m 31 maart, is de telefoon in principe ook dagelijks bemand en op zaterdagmorgen kan je dan na afspraak jouw caravan van de stalling halen of brengen. De gastendienst voorziet je van informatie, regelt de administratie en helpt je bij het uitzoeken van een mooie ruime plaats. Op Hamaland worden piercings en overdadige of aanstootgevende tatoeages niet op prijs gesteld. Stuur ons je vraag, reserveringsaanvraag of bericht via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op bovenstaand nummer. Een reservering is in geval van e-mail pas definitief wanneer die aan je is bevestigd.

Hierboven zie je het “Tolhuis” waar de gastendienst zijn onderkomen heeft. Naast het “Dolhuis” van het bestuur. De gastendienst bestaat uit verschillende personen, vandaar dat achter het glas apart staat aangegeven wie er op dat moment dienst heeft. De dienstdoende persoon heeft tevens bij zijn caravan een duidelijk bord staan met daarop de tekst "Gastendienst". De dienstdoend gastendienst medewerker heeft de telefoon 24 uur bij zich (0651 722 257). De gastendienst is ook bereikbaar via twee intercoms: één in het witte kastje naast de deur van de gastendienst en één in het kastje naast het toegangshek en via een telefoon in de hal van het Lijsternest.

Ons terrein Hamaland is van alle gemakken voorzien. De negen hectaren terrein, aan de rand van het Cirkelbos, bieden een uitstekende basis voor een goed naturistisch vertoeven. De gastendienst verwelkomt je en maakt je wegwijs op het terrein. Nadat je de auto hebt geparkeerd op onze centrale parkeergelegenheid, kan je genieten van een auto- en fietsvrije tijd. Voor transport van boodschappen staan er bagagewagentjes op het centrale parkeerterrein. De kampeerplaatsen bieden over het algemeen veel privacy en zijn allen voorzien van elektriciteit. Op het gehele terrein tref je watertappunten aan voor koud water. Hamaland heeft de beschikking over een tweetal sanitair units met voldoende toiletten en gratis warmwaterdouches. Ook is er een douche/toilet voor mindervaliden. Voor een warme douche en de afwas heb je geen muntjes nodig! Bij beide units kan je afwassen en is een stort voor een chemisch toilet. Er is een gastenunit met koelkast, vriezer, wasmachine/droger (muntje) en kookgelegenheid. In de gezellige kantine, genaamd “het Lijsternest”, met bibliotheek, open haard, satelliet-TV, biljart en bar (beperkte tijden open) kan je relaxen, een spelletje spelen of een praatje maken. Op zaterdagmiddag bestaat er de mogelijkheid een heerlijk frietje of andere snack te bestellen. Speciaal voor de kinderen zijn er 't Lijsterjong met speeltoestellen en een zandbak en naast het Lijsternest een trampoline, wip, schommel en een kinderzwembad. Op Hamaland is ook gedacht aan de hondenbezitters. Speciaal voor de trouwe viervoeters is er aan de buitenrand van de camping een uitlaatplaats voor huisdieren. Hier kan je de hond uitlaten. Uiteraard dien je wel de uitwerpselen van je huisdier zelf op te ruimen. Op deze uitlaatplaats moet je gekleed zijn. We hebben een heerlijke zonneweide bij het terras en de speeltoestellen. Het hele terrein is voorzien van gratis internet. Op ongeveer 6 km afstand is in Almere-Haven een winkelcentrum, een huisarts en een apotheek.

DAGRECREATIE
Leden Chamavi en hun kinderen
Volwassenen; leden NFN/ver./introducés
Kinderen tot 18 jaar
Honden niet toegestaan voor dagrecreanten.

gratis
€    4,00
€    2,00

KAMPEREN
Staanplaats
Elektra
Leden NFN/ver./introducés
Overnachten kinderen tot 18 jaar (van NFN;ver. en introducés)
Leden Chamavi


€    6,00
€    3,00
€    6,00
€    2,50
€    2,25

Er wordt niets meer uit- en ingeboekt voor personen tijdens het verblijf op de camping, zolang het kampeermiddel op de kampeerplaats staat.

STALLING
Zomerstalling per week of deel van een week:
leden Chamavi
Niet leden
Jaarstalling
Een minimum van 3 maanden, betaling wordt per maand berekend.
Betaling wordt verder per maandof een deel van een maand berekend
per maand
per kwartaal€    3,50 per week
€    7,00 per week

€ 132,00

€   11,00
€   33,00

SEIZOENPLAATS
Een seizoenplaats wordt op volgorde uitgegeven en kost voor 6 maanden bij toewijzing
WiFi vergoeding
Vastrecht elektra
In het tweede jaar, seizoen- of jaarplaats, komen er eenmalig kosten bij voor
Entree infra
Entree elektra
 
€ 580,00
€   35,00 eenmalig
€   17,50 jaarlijks

€   95,00 eenmalig
€   50,00 eenmalig
JAARPLAATS
Een jaarplaats wordt, na een seizoenplaats, op volgorde uitgegeven en kost voor 12
maanden
Vastrecht elektra

€ 680,00

€   17,50 jaarlijks

LOCATIE
Hoe kan je ons bereiken? Ons adres is Lijsterweg 4, 1358 CB Almere, als je dat intikt op een navigatieapparaat kan je de poort vinden, daar kan je via de intercom de gastendienst bereiken.
(Ook via 0651 722 257) Hier kan je de route vinden op Google Maps.
GPS coördinaten: N 52.31965° E 5.30233° of   N 52° 19.179' E 005° 18.140'