Wanneer je op vakantie bent en je lekker lui in je stoel of in je hangmat ligt, dan vraagt dat natuurlijk om een (ont)spannend boek. Er zijn veel mensen die digitaal lezen maar er is ook een grote groep die de voorkeur geeft aan een tastbaar boek. Eentje die je kunt zien, voelen, ruiken en doorbladeren.

Wie naar Chamavi komt hoeft geen boeken mee te slepen van thuis maar duikt lekker de BIEB in van onze kantine “het Lijsternest”. Of je nu jong of oud bent er is altijd leuk leesvoer te vinden. We hebben alle boeken gesorteerd op de achternaam van de auteur en voorzien van een handige kleurensticker zodat je weet welk genre het is.

We hebben zelfs een leeshoek waar je fijn kunt gaan zitten (bij wat minder weer is de openhaard ook een zeer geliefde plek). Natuurlijk mag je het boek meenemen naar je tent/caravan. Neem de tijd om het op jouw tempo te lezen. Heb je je boek uit? Leg het dan in de mand naast de boekenkast. Voor jou lekker makkelijk en voor ons een manier om te ontdekken welke boeken populair zijn.

Het aanbod boeken wordt regelmatig ververst.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2022 Naturistenvereniging Chamavi.