Activiteiten voor de kinderen!
Wij hebben een jeugdraad en zij verzinnen (samen met andere kinderen, ouders, opa’s en oma’s) de leukste doe-dingen voor de kinderen.

Zo hebben zij een slaapfeest georganiseerd!
De kinderen hebben hun eigen tent opgezet en stonden allemaal bij elkaar. ‘s Avonds was er een kampvuur en werd er een spannend verhaal verteld. Uiteraard is er toezicht en begeleiding van volwassenen zodat alles in goede banen wordt geleid.

Met Pasen schilderen ze zelf hun eigen paasei en gingen daarna op zoek naar eieren die verstopt waren op het terrein.

Het zwembad is ook erg in trek om een leuke activiteit te houden. Niet zo vreemd want zij hebben het zwembad dan helemaal voor zichzelf. En dat betekent heel veel lol maken samen. Natuurlijk genieten de ouders op een afstandje mee van hun plezier.

Heb je een leuk idee of wilt je kinderen graag helpen bij een activiteit? Stuur de jeugdraad dan een mailtje!
jeugdraad@chamavi.nl

een heks staat te koken bij de heksenketel

In 2018 hielden we een hilarische vossenjacht. Heel de camping genoot mee want de kinderen moesten in groepjes over alle velden heen om de vossen te vinden. Ze konden de vos herkennen doordat deze vreemde kleding droeg of raar gedrag vertoonde. En dan is het best een beetje spannend om zomaar elk veld op te lopen. Ze moesten er 11 zien te vinden. Gelukkig waren er alleen maar lieve vossen verstopt. De één verkleed als koe, de ander al vissend met een hengel boven een afwasteil. Eén vos was verkleed als heks en stond te koken in een heuse heksenketel. Voor sommige kinderen was dat wel heel erg spannend. Gelukkig was elk groepje vergezeld van een volwassene en hield de heks rekening met de allerkleinsten. Zo werd deze dag voor iedereen een groot succes waar nog vaak over nagepraat wordt.

Wil je ook graag meegenieten? Kom dan zeker langs en ervaar het zelf!

Bekijk hier onze agenda voor de geplande activiteiten
Je kan ook specifiek naar een activiteit zoeken.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.