Op Chamavi kun je een hele gezellige avond hebben bij een avondje darten (In de Vlaamse spreektaal Vogelpik genoemd). Darten is niet alleen populair op de TV, maar ook bij ons. Elke maand, zowel in het kampeerseizoen als buiten dit seizoen, wordt er door Bert een Dart avond georganiseerd in ’t Lijsternest. Indien iemand geen eigen pijltjes heeft dan zijn er “leen” darts beschikbaar. We hebben 3 borden hangen en er wordt een mat uitgerold zodat we allemaal vanaf dezelfde lijn onze pijlen werpen.

Op deze avonden probeert iedereen 3 pijltjes op het bord te gooien om zo een wedstrijd te winnen. Diegene die niet spelen maken een praatje of kijken onder het genot van een drankje toe. Gezelligheid staat voorop. Voor de inleg van 1 euro krijg je hapjes tijdens het darten en zijn er leuke prijsjes te winnen. Zo maken we de avond extra gezellig.

Eén keer per jaar ( in het kampeerseizoen) wordt gespeeld om het kampioenschap van Chamavi. Er wordt dan gestreden om de felbegeerde “Rob Slingerland” Bokaal. Iedereen mag mee doen en de kantine loopt dan vaak vol met kijkers. Na afloop van de wedstrijden wordt er nog even nagepraat en daarna gaat iedereen voldaan naar huis.

Kijk in onze agenda voor de dartdata.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2021 Naturistenvereniging Chamavi.