Je hoeft geen kunstenaar te zijn om veel plezier te beleven aan onze creamiddagen op de zondag. Het draait bij Chamavi veel meer om, gezellig samen bezig zijn, dan om het eindresultaat. Zeker weten dat we een aantal uitblinkers hebben, maar die schuiven net zo makkelijk aan bij iemand die de kwast voor het eerst in zijn handen heeft of het diamond painting aan het ontdekken is. Samen kaartjes maken, schilderen, tassen fabriceren, zwerfstenen beschilderen, sierraden maken, blikjes of flessen verfraaien… er komt van alles voorbij in het kampeerseizoen. En voor een klein bedrag (de materiaalkosten) beleef je een hele gezellige middag met elkaar. Koffie en thee staan altijd klaar.

Heb je ideeën, interesses, ben je creatief, heb je een activiteit te bieden, wij komen graag met je in contact.

We hebben zelfs een app. groep “Chamavi-creatief” waar leuke voorstellen gedeeld worden en aangegeven wordt wat de volgende activiteit is. Je hierbij aansluiten mag altijd.
Natuurlijk kan je de activiteit ook vinden in de agenda van de website of op het aankondigingsbord, buiten bij de kantine. Het zijn middagen waarin op creatief gebied alles mag en niets moet. Je kunt lekker meedoen maar gewoon een keertje komen kijken is ook prima. Ook als je als verder wil met je eigen hobby (borduren, haken, breien, kleien, noem het maar op)… weet dat je altijd welkom bent.

Soms is de uitkomst van die middagen zo leuk dat we ze gezamenlijk ophangen aan de muur in het Lijsternest. Zo hebben we een keer “dikke dames” schilderen gedaan (zie foto).
Maar ook individuele schilderijen of diamondpaintings krijgen, op verzoek, een mooi plaatsje in de kantine. Door te rouleren met deze kunstwerken krijgt het Lijsternest steeds weer een andere uitstraling.

Bekijk hier de planning van de creamiddagen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2022 Naturistenvereniging Chamavi.