Bij onze vereniging organiseren we ook sportieve activiteiten. Zo kan je meedoen met het Aquajoggen.

Bijna iedere zondag wordt er om 10:00 uur muziek bij het zwembad gedraaid en klinkt er veel gelach vanuit het water. Niet alleen vrouwen maar zeker ook de mannen zetten zich enthousiast in tijdens deze les. Naast de lol is het ook nog eens heel gezond. Alle spieren komen aan bod; je armen, benen, billen, buik, triceps en je biceps. Tegelijkertijd gaat je hartslag wat omhoog en werk je aan je conditie.

Het voordeel van trainen in het water is dat je geen schokbelasting krijgt. Dat maakt Aquajoggen des te aantrekkelijker voor mensen met gewrichtsklachten. Er wordt gesprongen, gehold en wat geplaagd op gezellige en opzwepende muziek en een ieder doet dat lekker op zijn eigen tempo en binnen zijn eigen grenzen.

Jong (mits ze een zwemdiploma hebben) en oud genieten bij ons samen van dit half uurtje sporten. Daarna volgt op een rustig nummer de cooling down.
Na een warme (of koude) douche ga je ontdekken dat je veel energie hebt gekregen van de les.

Je kunt je vooraf inschrijving op de intekenlijst die bij de kantine hangt. Mocht de ronde van 10:00 uur vol zijn, dan kan het zijn dat er een tweede ronde om 10:30 uur komt.

Wie dat wil kan meteen aanschuiven bij de gezamenlijke gratis koffie of thee en zo lekker nog even nagenieten met elkaar.

Bekijk hier onze agenda voor de geplande activiteiten
Je kan ook specifiek naar een activiteit zoeken.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.