Gezamenlijke maaltijd: Mosselmaaltijd

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit najaar weer een mosselmaaltijd! Dit jaar op za. 18 november. Voor diegenen die niet van mosselen houden, ze niet lusten of anderszins geen mosselen (mogen) eten: er zijn ook 2 verschillende visbakjes verkrijgbaar (met zalm of met kabeljauw). Een vegetarische variant van het visbakje is ook mogelijk. Geef dat s.v.p. bij het aanmelden even door.

Het zal weinigen zijn ontgaan, maar de vis en visproducten zijn het afgelopen jaar flink veel duurder geworden.
Het lukt ons dan ook niet om deze maaltijd ‘voor een prikkie’ aan te bieden: de prijs per persoon is €16,00, maar dat is dan wel inclusief salade, stokbrood, frietjes en diverse sauzen. Meer informatie is te lezen in de bijgevoegde flyer.

De maaltijd begint om 18:00, de kantine & bar zijn v.a. 17:00 open.

Aan de aanschuivers de vraag om zelf je bestek en een bord mee te nemen. Kies je voor de mosselen? Neem dan zelf een pannetje of kommetje mee; is wel zo makkelijk bij het opscheppen.

Aanmelden

Opgeven voor deze mossel- en vismaaltijd kan tot 11 november door een email te sturen naar maaltijden@chamavi.nl. Wil je bij de aanmelding s.v.p. vermelden welke maaltijd (mosselen, zalm, kabeljauw of vegetarisch) jullie voorkeur heeft? Dit. i.v.m. het goed bestellen bij onze “hofleverancier voor vis en visproducten”.

We hopen weer veel Chamaven te mogen verwelkomen om samen van deze heerlijke maaltijd én de ‘gezelligheid in een knusse sfeer’ te genieten.

Klik hier om de flyer te bekijken
> Flyer-mosselmaaltijd-nov23 <

Graag tot dan!!

Het mossel/vis-team

Klik op Maaltijden om alle geplande datums te bekijken.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.