Het weekend van 17/19 mei is het tijd voor de AV: de Algemene Vergadering die twee maal per jaar plaatsvindt. In deze vergadering geeft het bestuur van Chamavi verantwoording over het beleid aan de leden. De jaarcijfers van 2018 (balans en resultatenrekening) worden gepresenteerd. Bij goedkeuring wordt het bestuur gedechargeerd. In deze vergadering kiezen we daarna vier bestuursleden.

In dat zelfde weekend is er voor 80 Chamaven gelegenheid om te genieten van een diner van aspergesoep gevolgd door witte of groene asperges aangekleed met ei en ham of champignons. Het geheel wordt afgesloten door cake met aardbei en slagroom en koffie of thee. Alles in eigen keuken bereid door Chamaven. We zijn benieuwd wat volgende maand op het menu staat. Als dit geen reden is om lid van Chamavi te worden?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.